Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ

 


ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ

Δεν θέλει και πολύ μυαλό.

Ακούσαμε ακόμη ένα Μητσοτάκειο διάγγελμα και καταλάβαμε πως η πανδημία θα τραβήξει ξανά τον ανήφορο… Εκεί που τα «παίξαμε» όμως είναι με τις «επεξηγηματικές» δηλώσεις των υπευθύνων της κυβέρνησης.

Τα μάθατε για τις δηλώσεις Γκάγκα; Λοιπόν. Οι εμβολιασμένοι συμπεριφέρονται στην πανδημία χειρότερα από τους ανεμβολίαστους! Τάδε έφη η υφυπουργός Υγείας και γιατρός κ Γκάγκα.  Στιγμιαίο λάθος; Μα είχε άπλετο χρόνο να το διορθώσει. Ο δε δημοσιογράφος σιγά μην την πίεζε. Τότε; Μήπως της ξέφυγε; Σε καμία περίπτωση. Απλά μετα τα καθημερινά 80ντάρια  αποφάσισαν  να μη τα ρίχνουν μόνο στους ανεμβολίαστους.  Όλη η κοινωνία είναι υπεύθυνη εκτός από τον ηγέτη. Πώς το λέγανε από παλιά; Όλοι σας θα πολεμήσετε, εμείς θα δοξαστούμε.

Αμ το άλλο κυβερνητικό αστέρι;

Ο Σκέρτσος ντε. Τι σκέρτσα είναι αυτά που ακούσαμε;

 Ο ιός Κόβιντ, λέει έχει επαγγελματικό προσανατολισμό. Και τι προσανατολισμό! Φοβάται τα ματ, τα ΕΚΑΜ, τους ασφαλίτες γενικά τους αστυνομικούς πιθανόν και τους υπόλοιπους στρατιωτικούς και απομακρύνεται από αυτούς πάραυτα. Δηλ δεν χρειάζονται  προστασία τα άτομα στα σώματα ασφαλείας!

Είπαμε υπάρχει κατά μυστήριο τρόπο επαγγελματικός προσανατολισμός στον κόβιντ!!! Τι άλλο έχουμε ακούσει; Τα σχετικά. Περισσότερες ΜΕΘ περισσότεροι ασθενείς. Έτσι ο κ ανεμογεννήτριες και αντιπρόεδρος κυβέρνησης Μητσοτάκη Γεραπετρίτης λύνει το πρόβλημα των νοσοκομείων.   Γιατροί φύγανε, παραιτηθήκανε μην αντέχοντας την κατάσταση, συμπολίτες μας παραδίδουν καθημερινά το πνεύμα  στις « ΜΕΘ διαδρόμων», αλλά τι τα λέμε. Τουλάχιστον για την Φωκίδα θα θα θα ξεκινήσουν τον διαγώνιο, θα ποτίσουν τον ελαιώνα θα το Χάρμισκο και τόσα ακόμη. Μέχρι και μακέτα του υδατοδρόμιου είδαμε!!!!

  Το νοσοκομείο καταρρέει αλλά τι καλύτερο; Οι κολαούζοι του βουλευτή μαζί και οι δημοσιογραφικοί αερόσακοί του την μακέτα κάθε έργου την έχουν έτοιμη.

 Άξιος ο μισθός τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΦΕΣΤΙΒΑΛ κιν/φου κ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

" ...ο κινηματογράφος είναι ο φορέας της κίνησης. Είναι ο καινοτόμος των λογοτεχνιών...Ο κινηματογράφος είναι τόλμη, είναι αθλητής, είν...