Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Ελλάς το μεγαλείο σου


Ελλάς το μεγαλείο σου

του Γιώργου Στασινού

Σε μια προκλητική απόφαση προχώρησε το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων σχετικά με το πολύκροτο σκάνδαλο της Siemens που εδώ και πάνω από 15 χρόνια έχει απασχολήσει τόσο τη Δικαιοσύνη όσο και την ελληνική Βουλή.

Μετά από πολύμηνη ακροαματική διαδικασία το Δικαστήριο αθώωσε τους 20 από τους 22 συνολικά κατηγορούμενους, μεταξύ αυτών τον «γείτονα» του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τήνο, Μιχάλη Χριστοφοράκο ο οποίος διέφυγε στο εξωτερικό το 2009 επί κυβέρνησης ΝΔ ενώ ήταν καταζητούμενος για το πολύκροτο σκάνδαλο (όπως και ο Καραβέλας όταν παράπεσε της  Ντόρας χα χα…)  ενώ για κάποιους άλλους έκρινε ότι η κατηγορία έπρεπε να παύσει λόγω παραγραφής! Με απλά λόγια για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλο της μεταπολίτευσης η Δικαιοσύνη έκρινε ότι όλοι εμπλεκόμενοι είναι αθώοι!!!  στέλνοντας για ακόμη μια φορά αρνητικά μηνύματα προς την ελληνική κοινωνία σε ότι αφορά την ποινική μεταχείριση μεγαλόσχημων ειδικά όταν εμπλέκονται με « πολιτικό χρήμα».

 Είναι εντυπωσιακή η μεθόδευση ώστε να παραγραφούν τα αδικήματα!!! Aθώοι, λοιπόν ο Χριστοφοράκος με το Μαυρίδη, ο Λυγινός με το Σκαρπέλη και τον Κουτσερόυτερ!

ΤΕΛΙΚΑ δεν υπάρχει  σκάνδαλο  Novartis , όπως δεν υπάρχει σκάνδαλο εξοπλισμών, δομημένων ομολόγων και δεν υπάρχουν πολιτικά πρόσωπα που χρηματίστηκαν και φυσικά το σκάνδαλο ΖΗΜΕΝΣ είναι σκευωρία!!!.

Τέτοια σκάνδαλα υπάρχουν και αναδείχνονται σε όλες τις χώρες ακόμη και στις πλέον διεφθαρμένες αλλά όχι στην ΕΛΛΑΔΑ του Μητσοτάκη και των δικαστών (του) .


-Δικαιοσύνη Παντού-

Είμαι σίγουρος … αν ο Χριστοφοράκος (Siemens) ήταν "κολλητός" του Τσίπρα το τι θα γινόταν σήμερα..!!! .

Μετά την αθωωτική απόφαση της Δικαιοσύνης, απ τα "Πετσοταισμενα" ΜΜΕ της διαπλοκής.

Από τα λαλίστατα "παπαγαλάκια" που έχουν αναλάβει "εργολαβία" το προφίλ Μητσοτάκη.

Δυστυχώς η Δημοκρατία και η Δικαιοσύνη μπάζουν από παντού.

Novartis - Ziemens-Λιγναδης --Χριστοφοράκοι

ένας οχετός σκανδάλων από κολλητούς συνεργάτες ολιγάρχες όλοι μαζί.

Μία Ελλάδα κακέκτυπο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΦΕΣΤΙΒΑΛ κιν/φου κ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

" ...ο κινηματογράφος είναι ο φορέας της κίνησης. Είναι ο καινοτόμος των λογοτεχνιών...Ο κινηματογράφος είναι τόλμη, είναι αθλητής, είν...