Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

ΙΤΕΑ όταν ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...

                            


ΙΤΕΑ όταν ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...

Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου έκλεισε ο καλοκαιρινός κύκλος προβολών της κιν/κης λέσχης της πόλης μας. Πλήθος πολιτών παρακολούθησαν την ταινία DOGMAN μια απεικόνιση της κατάστασης στον Ιταλικό νότο, στα χνάρια του ιταλικού νεορεαλισμού. 


Η φετινή καλοκαιρινή δραστηριότητα της λέσχης αποδείχτηκε απόλυτα επιτυχημένη.

εκπρόσωποι λεσχών στη Δράμα

Τόσο όσον αφορά την επιλογή των έργων όσο και στη συμμετοχή θεατών και ειδικά στις νέες ηλικίες που είναι και το σπουδαιότερο.
με τον Γ. Αρβανίτη

Να υπενθυμίσουμε την παρουσία για άλλη μια χρονιά εκπροσώπων της λέσχης στο 45ο φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους στην Δράμα όσο και στην συμβολή στην παρουσίαση βιβλίου αφιερωμένου στα 100 χρόνια της μικρασιατικής εκστρατείας-τραγωδίας.

Ο κύκλος του καλοκαιριού έκλεισε με τον ωραιότερο τρόπο, την παρουσία την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου στην πόλη μας του Γιώργου Αρβανίτη, του επονομαζόμενου και "ζωγράφου του φακού" . 


Σταθερά τα τελευταία χρόνια ο Γιώργος μας επισκέπτεται, συμμετέχει σε εκδηλώσεις της λέσχης, προγραμματίζουμε μαζί τις επόμενες. Αυτή την φορά με χαρά περιμένουμε τον χειμώνα που θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Πατάκη βιβλίο αφιερωμένο στη σπουδαία πορεία του στον κινηματογράφο και την συνεργασία του με τον μεγάλο Θ. Αγγελόπουλο. 
στη Δράμα με τον Λ Χαρίτο

Έτσι αποδείκνύεται πως σε μια μικρή πόλη, χωρίς ελεημοσύνες, γκρίνιες και κόντρες, με χαμηλό προφίλ, λειψό εξοπλισμό αλλά όραμα και διάθεση προσφοράς, μια δεμένη παρέα συνεχίζει να γράφει ιστορία...  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΦΕΣΤΙΒΑΛ κιν/φου κ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

" ...ο κινηματογράφος είναι ο φορέας της κίνησης. Είναι ο καινοτόμος των λογοτεχνιών...Ο κινηματογράφος είναι τόλμη, είναι αθλητής, είν...