Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Σχετικά με την (μη) χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Κεντρων Υγείας

 


Σχετικά με την χρηματοδότηση των Κέντρων Υγείας

ΛΟΓΙΑ ΨΕΥΤΙΚΑ

Φορτουνάκηδες και Βροντάκηδες κ μια ξανθιά…

 

«Μεταξύ της αλήθειας και του ψεύδους, παρεμβάλλεται η γκρίζα ζώνη του ανείπωτου».

Η Γαλλική παροιμία άλλη μία φορά δικαιώνεται, στις τελευταίες δημοσιεύσεις για την (μη) χρηματοδότηση των Κ. Υγείας του Νομού μας από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.   

Το ημερολόγιο έγραφε 31 Αυγούστου 2020 όταν στην Λαμία σύμφωνα με την εβδομαδιαία τοπική εφημερίδα Εν Δελφοίς (εκδοση4-9-2020), αλλά και κάθε έντυπο που ακουμπά στην ευρύτερη περιοχή, ανάρτησε ρεπορτάζ σχετικό με την χρηματοδότηση 11 Κέντρων Υγείας της Περιφέρειας. Για να μην κουραζόμαστε αντιγράφω τα λεγόμενα.

«… Στη δημοπράτηση έργων για την επισκευή και συντήρηση έντεκα (11) Κέντρων  Υγείας,  συνολικού  προϋπολογισμού  2.360.000        από  το Πρόγραμμα  Δημοσίων  Επενδύσεων,  προχωράει  η  Περιφέρεια  Στερεάς  Ελλάδας,  μετά  την  υπογραφή της  σχετικής  προγραμματικής  σύμβασης,  τη  Δευτέρα,  31  Αυγούστου 2020, στη Λαμία, από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό και τον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας κ. Φώτη Σερέτη, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Κώστα Μπακομήτρου…»

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ

Υπογράφηκε τότε στις 31 Αυγούστου 2020 . Επομένως το όλο πρότζεκτ προφανώς είχε ξεκινήσει από το 2019 επί περιφερειάρχη Κ Μπακογιάννη!

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΡΥΒΕΤΑΙ; Προφανώς …η γκρίζα ζώνη του ανείπωτου…

Οι τότε δημοσιεύσεις δεν είναι τίποτε άλλο από δελτίο τύπου της Περιφέρειας για τούτο και είναι όλες όμοιες. Διαβάζουμε λοιπόν παρακάτω.

«…Συγκεκριμένα, τα έργα αποσκοπούν στην αναβάθμιση των κτιριακών και ηλεκτρομηχανολογικών υποδομών των Κέντρων Υγείας Αλιβερίου, Αμφίκλειας, Αταλάντης, Δομοκού, Δυτικής Φραγκίστας, Ιστιαίας, Καμένων Βούρλων,  Μακρακώμης, Μαντουδίου, Στυλίδας και Ψαχνών… ».

Ιδιαίτερη αξία η δήλωση του Υπεάρχη ΣΕΡΕΤΗ της 5ης ΥΠΕ

 «…Με τον Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανό έχουμε οικοδομήσει μια εξαιρετική συνεργασία και έχουμε πετύχει το σύνολο των στόχων που, εξ` αρχής, είχαμε θέσει…» .

Γιατί τότε κάποιοι ξεσηκώνουν τόσο θόρυβο για δήθεν ευθύνες της περιφερειακής αντιπολίτευσης, επειδή ψήφισαν μια τελειωμένη από κάθε άποψη απόφαση έργου πολλούς μήνες αφότου έχει τελεσιδικήσει;

Μα φυσικά για να εξυπηρετηθούν διαφορετικοί σκοποί και στόχοι. Ο πρώτος στόχος να πετάξουμε την μπάλα στην εξέδρα.

Το νοσοκομείο ψυχορραγεί, το ΚΕΦΙΑΠ το αδιάσανε από προσωπικό τα κέντρα εμβολιασμού ψάχνονται, τα εμβόλια και τα φάρμακα κατά το δοκούν εταιρειών και εταιρικών συμφερόντων, τους φορούν μάσκες, αλλά όπως σε όλα φταίει η αντιπολίτευση! Οι τρείς καμπαλέρος στην περίπτωση μας. – Ο γνωστός Πολάκης προς το παρόν την γλυτώνει. 

Α να μην ξεχάσω . Η εσωκομματική κόντρα στην τοπική τους καλά κρατεί. Εύχομαι για το καλό όλον να χτυπήσει ταβάνι.

 Φορτουνάκηδες και Βροντάκηδες για την ψήφο μιας ξανθιάς Αλίκης!.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΦΕΣΤΙΒΑΛ κιν/φου κ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

" ...ο κινηματογράφος είναι ο φορέας της κίνησης. Είναι ο καινοτόμος των λογοτεχνιών...Ο κινηματογράφος είναι τόλμη, είναι αθλητής, είν...