Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ -στην Ιτέα πριν 2 χρόνια...

 


ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ (πριν 2 χρόνια στην Ιτέα)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (Υπουργείο Ναυτιλίας)          Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Επίσκεψη Γενικών Γραμματέων Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στα λιμάνια Ιτέας και Γαλαξιδίου

  Μετά από πρόσκληση του Λιμενικού Ταμείου Ν. Φωκίδας ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας  κ. Διονύσης Τεμπονέρας και ο Γενικός Γραμματέας   κ. Χρήστος Λαμπρίδης επισκέφθηκαν τα λιμάνια Ιτέας και Γαλαξιδίου…

Ο κ. Λαμπρίδης αναφέρθηκε επίσης και στις πρωτοβουλίες χρηματοδότησης των Λιμενικών Ταμείων Αντίκυρας με το ποσόν των 280.000 Ευρώ και του Λιμενικού Ταμείου Φωκίδας με το ποσόν των  124.000 Ευρώ για την συντήρηση και επέκταση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού στη Ζώνη Λιμένα Ιτέας. (από δελτίο τύπου του Υπουργείου).

Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε ότι επίκειται σύντομα να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την αξιοποίηση των χρημάτων που σαν σήμερα, 16 Νοεμβρίου πριν δύο χρόνια, υποσχέθηκε και τις αμέσως επόμενες ημέρες υπέγραψε ο γενικός γραμματέας κ Χρ. Λαμπρίδης για έργο ηλεκτροφωτισμού στην παραλία Ιτέας από Μαϊάμι έως Απόλαυση.


Η ευτυχής συγκυρία να συνυπάρξουν 2 γενικοί γραμματείς μαζί με 140 μέλη του ΟΦΣΕ με 40 4χ4 καθώς και αρκετοί συνδημότες στην εκδήλωση έφερε τα πρώτα απτά αποτελέσματα στην περιοχή μας. Φυσικά κανένα ΜΜΕ πιστό στην μόνιμη τακτική τους  δεν παραβρέθηκε.

Αυτό που μένει όμως αξίζει τον κόπο όλων όσων από τότε και μετά ασχολήθηκαν και προσπάθησαν για το τελικό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟ ΦΩΣ (Γ. Αρβανίτης)

 ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Σαν Υστερόγραφο. Μετά από 2 μήνες αναγκαστικής απόστασης μου από κάθε δημόσιο συμβάν, ευτυχής συγκυρία η επάνοδος με ένα ...