Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019

ΙΤΕΑ - ΜΑΙΑΜΙ μια νέα αρχή

  1.  

    επιτελους Μια νέα αρχή για το Μαιάμι και την παραλία της Ιτέας

    Σύμφωνα με το αποτέλεσμα του σημερινού διαγωνισμού, σχετικά με την ενοικίαση του εμβληματικού ΜΑΙΑΜΙ στην παραλία της Ιτέας, γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής , θα είναι από εδώ και μετά ο άνθρωπος ο οποίος θα δώσει ξανά παλμό και πνοή στο καλλίτερο μαγαζί της περιοχής.
    Φυσικά για να φτάσουμε στο θετικότατο αυτό αποτέλεσμα μεσολάβησε η τοποθέτηση μιας ΛΙΜΕΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  η οποία αποφάσισε με γνώση και μεθοδικότητα, πέρα και πάνω από ψηφοθηρικές πρακτικές να προωθήσει τα πραγματικά συμφέροντα του τόπου, δίπλα στον νόμιμο επαγγελματία, κλείνοντας τα αυτιά στις φωνές και τις κακόβουλες διαδώσεις όλων όσων τόσα χρόνια θεωρούσαν οτιδήποτε σε αυτή την περιοχή σαν τσιφλίκη τους.
    Μετα την διαγωνιστική διαδικασία ελπίζουμε ο νέος επιχειρηματίας στο ΜΑΙΑΜΙ να "σηκώσει" ψηλά τον πήχυ ώστε το καινούργιο ξεκίνημα του καταστήματος να συμπαρασύρει σε ανάλογο επίπεδο και τα λοιπά καταστήματα αλλά κυρίως να ωθήσει τις απαιτήσεις για μια συνολική διαμόρφωση του θαλάσσιου μετώπου της πόλης της Ιτέας αντάξια του δελφικού τοπίου .   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

  Εμβόλια κορονοϊού Sputnik V και Pfizer   ο καθηγητής Φαρμακολογίας ΑΠΘ κ Δ. Κούβελας   Το κείμενο που ακολουθεί, αλιεύθηκε από την διε...