Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

ΟΙ 5 ΚΟΥΚΟΙ ΠΟΣΟΥΣ ΧΕΙΜΩΝΕΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ;



ΟΙ 5 ΚΟΥΚΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ στην περιοχή ΠΟΣΟΥΣ ΧΕΙΜΩΝΕΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ;

Έχουμε και λέμε
Από την απολογία της γραμματέως του Χριστοφοράκου της Ζημενς όπως αναφέρει το tvxs.gr

“…Σύμφωνα με την μάρτυρα, η εταιρία είχε ιδιαίτερες σχέσεις με πολιτικούς όπως οι κκ Γείτονας και Μαντέλης, ενώ δώρα της εταιρίας, οικιακός εξοπλισμός, τηλεφωνικά κέντρα και άλλα, είχαν πάρει πολιτικά πρόσωπα μεταξύ των οποίων ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Κατόπιν ερωτήσεων της Έδρας, η μάρτυρας κατέθεσε για τις σχέσεις που διατηρούσε ο Μιχάλης Χριστοφοράκος με την οικογένεια Μητσοτάκη, λέγοντας μεταξύ άλλων για τον εξοπλισμό δυο πολιτικών γραφείων του Κυριάκου Μητσοτάκη η κάλυψη της δαπάνης των οποίων ξεπερνούσε το επιτρεπόμενο όριο. Όπως είπε η κ. Τσακάλου: «Μου είχε πει ο Χριστοφοράκος να βρω τρόπο να καλυφθούν από την εταιρία, αλλά εγώ δεν είχα κανέναν μαγικό τρόπο. Υπήρξε μεγάλη χρονοτριβή, στο μεταξύ έγινε φασαρία στον Τύπο και τελικά τα κάλυψε ο κ. Μητσοτάκης».

Τα παραπάνω έρχονται να προστεθούν στις αποκαλύψεις για το κύκλωμα και τις σχέσεις της Οκογένειας Μητσοτάκη κτλ με στελέχη υποκόσμου όπως γράφτηκε στην εφημερίδα Ντοκουμέντο .

ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ τσιμουδιά. Όχι μόνο τα πανελλαδικά ΑΛΛΑ κ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ.

ΤΕΛΙΚΑ  Αυτοί οι 5 κούκοι πόσους χειμώνες θα φέρουν;
(5 κούκοι διαφήμιση της περιφέρειας )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΦΕΣΤΙΒΑΛ κιν/φου κ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

" ...ο κινηματογράφος είναι ο φορέας της κίνησης. Είναι ο καινοτόμος των λογοτεχνιών...Ο κινηματογράφος είναι τόλμη, είναι αθλητής, είν...