Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ

Αναρτήθηκε από τον/την eamgr στο 24 Ιανουαρίου, 2013
Μετά τη κατάργηση των Σ.Σ.Ε., μετά την εξαθλίωση των μισθών, μετά τη μαζική ανεργία που θερίζει τη κοινωνία της εργασίας ήρθε και η επίταξη, η κατάργηση της απεργίας, η αλήστου μνήμης «κατάργηση της πάλης των τάξεων» γιατί στα πέτρινα  μνημονιακά  χρόνια αποτελεί πηγή εκκόλαψης «τρομοκρατών» απέναντι στο καθεστώς της κλεπτοκρατίας, της εξαθλίωσης και του φασισμού .
Με απόφαση της τρικομματικής κυβέρνησης παρά τις ενστάσεις !!της ΔΗΜΑΡ  επιστρατεύονται οι απεργοί του ΜΕΤΡΟ γιατί αποδεικνύεται ότι ο κοινωνικός κανιβαλισμός που επιστρατεύθηκε παντοιοτρόπως δεν έφτασε για να σπάσει κι αυτόν τον αγώνα και ακόμη δεν είναι «έτοιμοι» οι χασάπηδες της χρυσής αυγής να σφάζουν και απεργούς εκτός από μετανάστες!
Μην τους αφήσουμε να ετοιμαστούν είτε με την ένοχη σιωπή είτε με την εκδικητική αφέλεια του τύπου «εμάς γιατί μας κόψανε τους μισθούς ;»αυτός ο έρπων φασισμός είναι χειρότερος και από τα καταγεγραμμένα ποσοστά της ναζιστικής Χ.Α.
ΗΡΘΕ η ώρα να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους.μ
Ναι καλά κάνουν και απεργούν οι εργαζόμενοι του ΜΕΤΡΟ και από αύριο όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς και ας μας ταλαιπωρούν όσες μέρες χρειαστεί για να νικήσουν.
Αυτό είναι κοινωνική αλληλεγγύη αντίσταση και ξεσηκωμός και για το κάθε εργαζόμενο ,άνεργο και νέο και για τα σωματεία και για την αριστερά ,χωρίς ναι μεν αλλά.
Τα δικαιώματα των απεργών είναι τα δικαιώματα των πολιτών και δεν θα επιτρέψουμε στο μαύρο μέτωπο κυβέρνησης και τρόικας να τα φέρουν σε αντιπαράθεση για να τα εξαφανίσουν.
Μας άδειασαν τις τσέπες, δεν θα μας αδειάσουν τα μυαλά και τη καρδιά μας.

Τώρα όλοι με τους εργαζόμενους των μέσων μαζικής μεταφοράς για νικήσουνε η τουλάχιστον για να μη νικηθούνε, για να καταδικαστεί η βία και η τρομοκρατία που προέρχεται μόνιμα και αδιάλειπτα από το μαύρο μέτωπο ,για αρχίσει να φέγγει στον ορίζοντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΦΕΣΤΙΒΑΛ κιν/φου κ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

" ...ο κινηματογράφος είναι ο φορέας της κίνησης. Είναι ο καινοτόμος των λογοτεχνιών...Ο κινηματογράφος είναι τόλμη, είναι αθλητής, είν...