Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

 


ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ

Ουκρανία Ευρώπη Ρωσία

Ο ηθοποιός που παριστάνει τον Πρόεδρο της Ουκρανίας, δεν ξέρω σε ποιο μήκος κύματος αυτή την στιγμή εκπέμπει. Ίσως να σκέφτεται πόσο όμορφα του φούσκωσαν τα μυαλά ότι θα τρέξουν σε βοήθεια οι Άγγλοι, οι Γερμανοί  και άλλοι να πολεμήσουν στην χώρα του τον Ρούσικο στρατό και το πίστεψε. 

Τωρα ας μετρήσει το μπόι του και ο Ουκρανικός λαός ας σπρώξει τους εκπροσώπους του, ώστε  να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων γρήγορα  πριν τα θύματα γίνουν χιλιάδες.


Όσο για τους Ευρωπαίους το πρώτο που έχουν να κάμουν είναι να ζητήσουν το ελάχιστο μια συγγνώμη από τους λαούς της άλλοτε ενιαίας Γιουγκοσλαβίαςπου ωμά τους διέλυσαν στο όνομα των άνομων συμφερόντων τους. Μετά ας ξεκαθαρίσουν αν θέλουν να υπάρξει ειρήνη και ανάπτυξη στην Ευρώπη, την κατάσταση με τους Αμερικάνους τους Άγγλους τους Ρώσους τους Κινέζους.Κυρίως με τους περιώνυμους CEO που επιβάλλουν και χαράσσουν την πολιτική. Στην Ευρώπη οι διευθύνοντες σύμβουλοι και οι αγορές κατευθύνουν τις εξελίξεις. Αρχηγοί τύπου Μητσοτάκη -Ζελενσκη δεν έχουν πλέον κανένα μέλλον.

 Και φυσικά σε τέτοιες περιπτώσεις πάντα στον καθρέπτη της  ιστορίας προβάλλει και το είδωλο της Τουρκίας…  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΦΕΣΤΙΒΑΛ κιν/φου κ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

" ...ο κινηματογράφος είναι ο φορέας της κίνησης. Είναι ο καινοτόμος των λογοτεχνιών...Ο κινηματογράφος είναι τόλμη, είναι αθλητής, είν...