Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

ΣΙΝΕΜΑ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ στην ΙΤΕΑ

 


ΣΙΝΕΜΑ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ στην ΙΤΕΑ

Χθες, 30 Ιουνίου, ξεκίνησαν για άλλη μια χρονιά οι προβολές ταινιών από την Κινηματογραφική Λέσχη της πόλης μας, της όμορφης Ιτέας .

Στο γνωστό από παλιά μέρος, στο παρκάκι, πίσω από το γραφείο του Λιμενικού Ταμείου, κάθε Τετάρτη και Παρασκευή, θα συναντιόμαστε παρακολουθώντας και συμμετέχοντας σε θεάσεις, συζητήσεις εκδηλώσεις, που τόσο στερηθήκαμε τον τελευταίο καιρό.

Η εκκίνηση έγινε με την ταινία «7 λόγοι να τρέξεις μακριά» (από την κοινωνία) και πιστεύω πως όσοι την είδαμε δικαίωσε πλήρως τον περίεργο; τίτλο της με γλυκόπικρο τρόπο, πετυχαίνοντας τον αντίστοιχο σκοπό του σκηνοθέτη.


Από εκεί και μετά όσο προχωράμε στο χρόνο, το πρόγραμμα όπως πληροφορηθήκαμε, θα  εναρμονίζεται στις απαιτήσεις και το υψηλό επίπεδο των θεατών, ώστε ένα ακόμη κινηματογραφικό καλοκαίρι να εγγραφεί στα συν του συμβουλίου της λέσχης.

Το επόμενο διάστημα λοιπόν ο συγγραφέας των ευρηματικών και ευχάριστων βιβλίων  Γιάννης Ξανθούλης (9 Ιουλίου), ο σκηνοθέτης των Άγριων μελισσών Λευτέρης Χαρίτος, κωμωδίες, ντοκιμαντέρ και λοιπές εκπλήξεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΦΕΣΤΙΒΑΛ κιν/φου κ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

" ...ο κινηματογράφος είναι ο φορέας της κίνησης. Είναι ο καινοτόμος των λογοτεχνιών...Ο κινηματογράφος είναι τόλμη, είναι αθλητής, είν...