Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

ΤΕΛΙΚΑ Η ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΤΡΟΠΗ κ. καθηγήτρια

 


Τελικά η Ντροπή δεν έχει Ντροπή κ. «καθηγήτρια»

«…Προφανώς υπάρχουν και θάνατοι εκτός ΜΕΘ. Πάντα υπήρχαν θάνατοι εκτός ΜΕΘ, είναι πολύ μικρό το ποσοστό των ασθενών που χάνουν τη ζωή τους εκτός ΜΕΘ, πολύ μικρό, 20% νομίζω…»

Τάδε έφη η γνωστή και μη εξαιρετέα καθηγήτρια μέλος της επιτροπής λοιμοξιολόγων και λημοξιολογούντων κ Βάνα Παπαευαγγέλου.

Μετά την περίφημη δήλωση της τον Νοέμβριο του 2020, σύμφωνα με την οποία « για την διάδοση του ιού φταίει το μάζεμα των ελιών…» έχουμε κ το νέο «επιστημονικό επικίνδυνο τούβλο της».

Περιδιαβαίνοντας τις συνοικίες στην Αθήνα είδα σε κάποιο τοίχο το παρακάτω σύνθημα.


Αναρωτιέμαι πόσο δίκιο περιέχουν αυτές οι λίγες λέξεις!

Κυρία καθηγήτρια εύγε. Δικαιώσατε πλήρως την εικόνα . Συνεχίστε. Πληροφοριακά το μάζεμα της ελιάς έχει προ πολλού τελειώσει και η Αττική είναι γεμάτη κρούσματα χωρίς καθόλου ελιές. Μπορείτε το αξίζετε το Νόμπελ ιατρικής.Όχι μόμο για την σημερινή τοποθέτηση σας σχετικά με το "μικρό ποσοστό" θανάτων αλλά ΚΥΡΙΩΣ γιατί αποδέχεστε ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ να μην υπάρχουν ΜΕΘ διαθέσιμες εδώ και τόσο χρόνο. Εύγε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΦΕΣΤΙΒΑΛ κιν/φου κ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

" ...ο κινηματογράφος είναι ο φορέας της κίνησης. Είναι ο καινοτόμος των λογοτεχνιών...Ο κινηματογράφος είναι τόλμη, είναι αθλητής, είν...