Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Η Περιφέρεια Στερεάς κ η ανάπτυξη στο Ν. Φωκίδος.

 

 


Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ  ΞΕΚΙΝΑΕΙ από το ΤΡΙΚΟΡΦΟ

Την αρχαιοελληνική έκφραση «από θεού άρξασθαι» είχαν φαίνεται υπόψη τους οι περιφερειακοί σύμβουλοι Στερεάς Ελλάδας η τουλάχιστον η πλειοψηφία τους, αφού φιλοδωρούν με 6,5 εκατομμύρια ευρώ έργο το οποίο αφορά αποκλειστικά το παγκάρι δηλ τις εισπράξεις του ΙΧ μοναστηριού του κ Μουλατσιώτη στην περιοχή Τρικόρφου του νομού Φωκίδας.

Παραδίπλα η Βαρνάκοβα περιμένει και παραμένει…

Φυσικά στις αποφάσεις τουλάχιστον χρηματοδότησης έργων της περιφέρειας συνηθίζεται κατά την εκτίμηση μου να υπάρχουν και αντισταθμιστικά.

Στην περίπτωση βέβαια αυτή ο καχύποπτος νους μου, πηγαίνει στις   κάθε φορά προηγούμενες και επόμενες εκλογές κάθε φύσεως και ανάγκης.

Με 400 σήμαντρα και 62 καμπάνες ξέρεται πόσοι «πιστοί» ψηφοφόροι μπορούν να μαζευτούν;

Διαδήλωση ολόκληρη.

Έτσι λοιπόν με συμφωνία πλειοψηφίας περιφέρειας, Δήμων και κοινοτήτων του νομού και λοιπών αναπτυξιακών δυνάμεων, θα απολαύσουμε έργο αναπτυξιακό επιτέλους στο νομό.

Όχι τίποτε άλλο, αλλά ελπίζω να μην διαμαρτυρηθούν για λειψές χρηματοδοτήσεις οι αυτοδιοικητικοί μας.

Όσο για τα πραγματικά έργα υποδομής που η έλλειψη τους η κακοδιαχείριση και η ρουσφετολογική χρήση τους  «εγγυάται» κάθε χρόνο 10δες νεκρούς και απώλεια κοινωνικού πλούτου πχ τελευταία στην Εύβοια μπορούν να περιμένουν την ευλογία από το Τρίκορφο.

Το ίδιο μπορούν να περιμένουν και ιστορικά μνημεία όπως η Βαρνάκοβα για να μην πούμε και για τις Μυκήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δολοφονία Τεμπων. Η Συνέχεια

  Δεν γνωρίζω πόσοι πολίτες, άκουσαν η διάβασαν όσα η κ. Μαρία Καρυστιανού ανέφερε σε δύο εμβληματικές παρουσίες της.  Η "ΜΗΤΕΡΑ των ΤΕ...