Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

ΝΑΤΕΧ και ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ στην ΙΤΕΑ



ΝΑΤΕΧ και ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ στην ΙΤΕΑ
Την Κυριακή 17 Φλεβάρη 2019 το βράδυ έπεσε η αυλαία της 33ης έκθεσης ΝΑΤΕΧ στην οποία μετά από πρόσκληση του Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών Ελλάδας (ΟΦΣΕ) συμμετείχε και το Λιμενικό Ταμείο Νομού Φωκίδος .
με τον προεδρο του ΟΦΣΕ
Τη δεύτερη ημέρα της έκθεσης, το Σάββατο, έγινε η παρουσίαση της απόφασης για την πραγματοποίηση της 17ης  Πανελλαδικής  συνάντησης των Ομίλων Φουσκωτών στην ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ  ΙΤΕΑ στις 15 – 17 Ιουνίου .
Μια πολύχρωμη γιορτή στη πόλη, με 10δες φουσκωτά, χαρούμενο κόσμο, μουσικές, διάφορα «απρόοπτα» , που θα ανοίξει την καλοκαιρινή περίοδο και θα γνωρίσει την πόλη σε 100δες πολίτες , που είμαστε βέβαιοι θα γίνουν οι καλλίτεροι πρεσβευτές  αυτής της Ρουμελιώτικης Δελφικής θαλασσινής γωνιάς. 
ΦΥΣΙΚΑ
Μερος της εκθεσης
Η ευθύνη για μια πετυχημένη διοργάνωση ξεπερνά το λιμενικό ταμείο.
 Για αυτό το λόγο  θα ενημερώσουμε όλους τους τοπικούς φορείς, πρωταρχικά τους αυτοδιοικητικούς σε όλες τις εκφάνσεις τους ώστε η 17η  συνάντηση να μην καταγράψει απλά την Ρουμελιώτικη φιλοξενία, αλλά να σημαδεύσει την ανοδική πορεία της πόλης και του Νομού.
Το σύνθημα του ΟΦΣΕ και της Ομοσπονδίας ομίλων «ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ» να γίνει στην πράξη «ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ την ΙΤΕΑ».
πολυπληθης παρουσια φιλων στην εκδήλωση μας

Τελειώνοντας, άλλη μια φορά εκφράζω τις ευχαριστίες στο Προεδρείο του ΟΦΣΕ, στο Σπύρο Πριόβολο και τον Δημοσθένη Βαρβέρη , εκδότη περιοδικών (Άρτεμης, Σκάφος, Ψάρεμα, Βυθός) και διοργανωτή της έκθεσης ΝΑΤΕΧ, στον Δ. Τεμπονέρα, ΓΓ Υπουργείου Ναυτιλίας, στον Ηλία Κωστοπαναγιώτου, βουλευτή Φωκίδας και την Ελένη Σακισλή,
κ Σακισλή, Βουλευτής,κΒαρβέρης
διευθύνουσα της Διώρυγας Κορίνθου.
Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση στην Ιτέα θα είναι υπό την αιγίδα των υπουργείων Ναυτιλίας, Τουρισμού και Αθλητισμού.
Ευχές και σε κάθε φίλο που παραβρέθηκε στη συνάντηση ή μιλήσαμε στο περίπτερο που φιλοξενηθήκαμε. Φυσικά και στον συντοπίτη μου Δημήτρη του Ναυτίλου.
Ακολουθεί το δελτίο τύπου του ΟΦΣΕ.
δηλωσαν συμμετοχη

τα εντυπα μας
 
ο Δημήτρης μοιράζει
 


συνωστισμος στο περιπτερο μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δολοφονία Τεμπων. Η Συνέχεια

  Δεν γνωρίζω πόσοι πολίτες, άκουσαν η διάβασαν όσα η κ. Μαρία Καρυστιανού ανέφερε σε δύο εμβληματικές παρουσίες της.  Η "ΜΗΤΕΡΑ των ΤΕ...