Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Συνεχίζουμε ΓΙΑΤΙ Γνωρίζουμε


 Η σημερινή απεργιακή συγκέντρωση στο Σύνταγμα, ανέδειξε άλλη μια φορά την "ποιότητα" της κυβέρνησης. 

Κυβέρνηση αυταρχισμού, αμετανόητων και αδίστακτων, οι εγκληματικές ενέργειες της οποίας, αναδείχνεται στη μόνη και δυστυχώς αποκλειστική μέθοδο προκειμένου να κρατηθεί στην εξουσία.

Το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη όχι μόνο δεν συνέτισε τον Μητσοτάκη και την παρέα του, αλλά η σημερινή αναίτια επίθεση στις χιλιάδες λαού δείχνει και αποδείχνει ότι η δεξιά έχει σαν σταθερή απάντηση στο κίνημα των πολιτών,  τον Γκοτζαμάνη και το τρίκυκλο του ή καλύτερα στις νέες συνθήκες τους γερανούς, τα ΜΑΤ και όλα τα συμπαρομαρτούντα.


 Τα συνδικάτα επιμένουν. Οι πολίτες αντέχουμε. 

                            ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ

Κανείς δεν μπορεί να πιστεί για την άγνοια δήθεν του Πρωθυπουργού όσο ΧΑΡΒΑΝΤ (χα χα ) και αν είναι!


Γιατί 4 χρόνια αν ήθελαν μπορούσαν να επιδιορθώσουν τουλάχιστον το σύστημα τηλεδιοίκησης στην Λάρισα που από το 2019 είχε απενεργοποιηθεί και αχρηστευτεί λόγω πυρκαγιάς όπως επιβεβαιώνει ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδας (ΟΣΕ).

Γιατί εκτός από δικαιοσύνη στα γεγονότα στα Τέμπη, πρέπει να μην ξανασυμβεί παρόμοιο προμελετημένο έκλημα οπουδήποτε στη χώρα . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΦΕΣΤΙΒΑΛ κιν/φου κ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

" ...ο κινηματογράφος είναι ο φορέας της κίνησης. Είναι ο καινοτόμος των λογοτεχνιών...Ο κινηματογράφος είναι τόλμη, είναι αθλητής, είν...