Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Με τον Μητσοτάκη το νερό ΝΕΡΑΚΙ


 Η σημερινή Δευτέρα ήταν "αφιερωμένη" στις κινητοποιήσεις κατά του νομοσχεδίου, με το οποίο η κυβέρνηση Μητσοτάκη προωθεί την ιδιωτικοποίηση του νερού.

Με μπροστάρηδες τα σωματεία της ΕΥΔΑΠ, πλαισιωμένα από την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ, πο αριθμεί 74 φορείς και οργανώσεις, πλημμυρήσαμε το χώρο, την ώρα που στη Βουλή συζητιόταν το νομοσχέδιο.

Η κυβέρνηση κόντρα στο Σύνταγμα, παρακάμπτωντας ακόμη και σχετική απόφαση του Συμβουλίου επικρατείας επιμένει στο μόνο δρόμο που ξέρει καλά. Το ξεπούλημα ότι κινείται και ότι αποδίδει κέρδος . 

Να θυμίσω ότι εκπρόσωποι των εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ, οι συναγωνιστές Ηλίας Κορλός και Γιώργος Αλεξανδράκης στο πλαίσιο κινητοποιήσεων κατά των κυβερνητικών αποφάσεων έχουν επισκευθεί, ενημερώσει τους Δημάρχους και τους πολίτες που ενδιαφέρονταν, στην περιοχή της Φωκίδας τρεις φορές.

εκδηλωση Λιδορίκι με συνδικαλιστέςΕΥΔΑΠ

 

Αυτό λόγω της ιδιαίτερης σημασίας που έχει η λίμνη του Μόρνου και όλο το σύστημα και οι υποδομές μεταφοράς πόσιμου νερού στην Αττική.

Στις δύσκολες εποχές που έρχονται, λόγω της λειψυνδρίας, και της αποτυχίας των ιδιωτικοποιήσεων όπου έγιναν , καταλαβαίνουμε πως για το νομοσχέδιο της κυβέρνησης υπάρχει μόνο ένας δρόμος . Η απόσυρση του.

        ΤΟ ΝΕΡΟ δεν είναι ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ. είναι ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΦΕΣΤΙΒΑΛ κιν/φου κ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

" ...ο κινηματογράφος είναι ο φορέας της κίνησης. Είναι ο καινοτόμος των λογοτεχνιών...Ο κινηματογράφος είναι τόλμη, είναι αθλητής, είν...