Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

ΑΠΕΡΓΙΑ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ από τα παλιά


Η μνήμη των αγώνων είναι αιώνια

Σαυτό το συμπέρασμα καταλήγω κοιτάζοντας το πλήθος το πάθος την αποφασιστικότητα των πολιτών στην Ομόνοια στην πλατεία Κλαυθμώνος στο Σύνταγμα. Οι πολίτες, οι εργαζόμενοι,οι νέοι, οι μαγαζάτορες έδωσαν ραντεβού στην πορεία και υπέγραψαν για μια φορά ακόμη- μετά από καιρό στην σελίδα με τους αγώνες.


ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΈΓΚΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ , σε κάθε μονάδα συλλογικής εκπροσώπησης των εργαζομένων, να συντονίσουν τις διεκδικήσεις τους μέχρι την αγωνιστική εκπαραθύρωση αυτής της βάρβαρης αντιδημοκρατικής, ακραία νεοφιλελεύθερης και αρπαχτικής κυβέρνησης.
Κάθε ημέρα που έρχεται, βουλιάζουμε όλο και περισσότερο. Καιρός να γαντζωθούμε και να ανεβούμε λίγο ψηλότερα . Προγράμματα και συνθήματα υπάρχουν. Δεν χρειάζονται περισσότερα. Τα προοδευτικά κόμματα να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν. Σε τέτοιες ώρες αξίζει να παραμερίζονται "τα μικρά" και να βλέπουμε "το μεγάλο". 

Η ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΝΦΕΡΟΝΤΑ και οι παρατρεχάμενοι ομόκεντροι κύκλοι τους, να παραμεριστούν . Επιτέλους αναλαμβάνουμε σαν εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι δημοκράτες πολίτες τις ευθύνες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΦΕΣΤΙΒΑΛ κιν/φου κ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

" ...ο κινηματογράφος είναι ο φορέας της κίνησης. Είναι ο καινοτόμος των λογοτεχνιών...Ο κινηματογράφος είναι τόλμη, είναι αθλητής, είν...