Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

το Νοέμβρη στα Βαρδούσια


Το Νοέμβρη στα Βαρδούσια

Ο καιρός το φετινό Φθινόπωρο ποιο πολύ για καλοκαίρι μοιάζει. Ο Σεπτέμβρης ο Οκτώβρης αλλά και οι πρώτες ημέρες του Νοέμβρη, γελάνε με τις προβλέψεις όλων των παραδοσιακών και ερασιτεχνών μετεωρολόγων.

Ούτε βροχή ούτε κρύο. Κάπου κάπου μικρός βοριάς, και τα θαλάσσια λουτρά να συνεχίζονται. Όλοι σκεφτόμαστε πόσο ακόμη. Η παλιά παροιμία, όπως θυμάμαι στο νησί που έλεγαν πως «ο μήνας χάνει τα νερά μα ο χρόνος τα μαζεύει» άραγε θα επαληθευτεί; Δεν γνωρίζω. Αυτό που είναι βέβαιο, η συντήρηση του τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού στο καταφύγιο Βαρδουσίων πρέπει να τελειώσει.

Η παρέα από τα προηγούμενα 20 σχεδόν χρόνια θα ξαναβρεθεί στο δρόμο για πάνω. Τα χρώματα των Βουνών αυτή η απίθανη χρωματική παλέτα του Φθινοπώρου, θα μας συντροφεύσει ξανά, θυμίζοντας μας πως ακριβώς αυτά τα χρώματα θα γίνουν ο προάγγελος του Χειμώνα που θα τα ξεθωριάζει.


Ανεβαίνουμε αργά αργά παρατηρώντας γύρω και συζητώντας. Μα τι νόημα έχουν όλα αυτά τα γράμματα χωρίς τις εικόνες; Λέτε η ζωή να είναι εικόνες κ σιωπή;   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΦΕΣΤΙΒΑΛ κιν/φου κ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

" ...ο κινηματογράφος είναι ο φορέας της κίνησης. Είναι ο καινοτόμος των λογοτεχνιών...Ο κινηματογράφος είναι τόλμη, είναι αθλητής, είν...