Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΕΛΑΙΩΝΑΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ από την επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ


ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ ΑΜΦΙΣΣΑΣ

Ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Λακωνίας κ Σταύρος Αραχωβίτης συνοδευόμενος από τον κ Γιάννη Βουλγαράκη - υπεύθυνο αγροτικής πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ, επισκέφθηκαν σήμερα Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, την περιοχή του παραδοσιακού ελαιώνα, όπου συναντήθηκαν με παραγωγούς που επλήγησαν από την τελευταία χαλαζόπτωση.

Περιηγήθηκαν στα μέρη που η καταστροφίκή θεομηνία όχι μόνο εξαφάνισε τον καρπό, αλλά σίγουρα δημιουργεί προβλήματα στην ελαιοπαραγωγή και στα επόμενα χρόνια όπως διαπίστωσε ο κ. Αραχωβίτης.

Η ομάδα καλλιεργητών παρέδωσε σχετικό υπόμνημα με τα αιτήματα τους, ο δε κ. Αραχωβίτης, τόσο εκ της θέσεως του όσο και εκ της επιστημονικής του επάρκειας, (γεωπόνος με ειδίκευση στην ελιά) υποσχέθηκε κάθε δυνατή βοήθεια σε όλη την διάρκεια της δοκιμασίας. Εξ άλλου είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον ΕΛΓΑ και τον Πρόεδρο του κ. Κουρεμπέ.

Ακολούθως είχε συνάντηση με τον κ. αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας, με τα στελέχη του τμήματος γεωργικής παραγωγής του νομού και με τον κ Δήμαρχο Δ. Δελφών.
Στις 6.30 μμ στο ισόγειο του Δημαρχείου της Άμφισσας, έγινε ευρεία συζήτηση με ενδιαφερόμενους για την ανάπτυξη της πρωτογενούς παραγωγής στο νομό.
Στη συζήτηση ο κ. Αραχωβίτης έδωσε την είδηση ότι ΤΕΛΟΣ ΝΟΕΜΒΡΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ το προγραμμα ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΕΛΑΙΩΝΑ.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΦΕΣΤΙΒΑΛ κιν/φου κ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

" ...ο κινηματογράφος είναι ο φορέας της κίνησης. Είναι ο καινοτόμος των λογοτεχνιών...Ο κινηματογράφος είναι τόλμη, είναι αθλητής, είν...