Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

ΙΤΕΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΙΤΕΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σήμερα Τρίτη 8 Οκτωβρίου, το τοπικό συμβούλιο στην Ιτέα συνεδρίασε με θάμα το τεχνικό πρόγραμμα για το 2020.
Η αλήθεια είναι πως αρκετοί πολίτες περίμεναν η συζήτηση να περιστραφει στο φλέγον θέμα των ημερών δηλ στην υπόθεση της πλατείας θεάτρου.
Πράγματι ξεκίνησε ζωηρή η συζήτηση πλην όμως γρήγορα κατέληξε ότι δεν θα ολοκληρωθεί παρά μόνο με την παρουσία του δημάρχου και του νομικού συμβούλου του Δήμου στο τέλος της εβδομάδας και συγκεκριμένα το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι.
Το επόμενο μενού περιλάμβανε την αρίθμηση μικροέργων τα οποία υποτίθεται ότι θα αποτελέσουν το τεχνικό πρόγραμμα για την ιτέα στο 2020. Ακόμη και αν γίνουν η πίστωση για αυτά φτάνει στο καταπληκτικό ποσό των 55.000 ευρώ. 
Βέβαια μόνο ένα εξ αυτών ο βυθιζόμενος κάδος σκουπιδιών πιστεύω ότι θα ξεπεράσει το παραπάνω ποσό. 
Ο πρόεδρος του συμβουλίου είχε αναθέσει την ενημέρωση των παρόντων στον πρώην σύμβουλο Ιτέας από τους πολίτες στο προσκήνιο, ο οποίος ανάφερε τιμή λειτουργία και προτερήματα αυτής της μεθόδου. 
Σύμφωνοι, αλλά για να λειτουργήσει ξεχάσανε ότι χρειάζεται και ρεύμα άρα ΔΕΗ πίλαρ κτλ και όσον αφορά την συμπίεση των σκουπιδιών θέλουμε πρόσθετη αντλία ακαθάρτων και σύνδεση στο αποχετευτικό δίκτυο της πόλης. Αυτά για να δικαιολογήσω πως πρέπει άλλη φορά να είναι πραγματικά ενημερωμένοι για ότι λένε - εκτός αν δεν ενδιαφέρονται και να πραγματοποιούν αυτά που λένε.
Φυσικά δεν είναι σωστό από την πρώτη φορά να βγαίνουν συμπεράσματα . 
Πάντως η όλη εικόνα εξέπεμπε μια προχειρότητα και μια άγνοια επί βασικών θεμάτων. 
Υπάρχουν "πόροι" που μπορούν να ανατρέξουν αρκεί να θέλουν...

1 σχόλιο:

  1. Σαράντης Μιχαλόπουλος16 Οκτωβρίου 2019 στις 6:58 π.μ.

    Αγαπητέ Χρήστο.Μήπως οι "πόροι" που αναφέρεσαι αφορούν το Λιμενικό Ταμείο ; Και αν ναι (που εγώ αυτό πιστεύω), μήπως αυτή η αναζήτηση δεν χρειάζεται να είναι αναζήτηση αλλά έναρξη στενότερης συνεργασίας δύο φορέων που υπάρχουν και λειτουργούν για τον ίδιο σκοπό, δηλαδή την πόλη της Ιτέας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δολοφονία Τεμπων. Η Συνέχεια

  Δεν γνωρίζω πόσοι πολίτες, άκουσαν η διάβασαν όσα η κ. Μαρία Καρυστιανού ανέφερε σε δύο εμβληματικές παρουσίες της.  Η "ΜΗΤΕΡΑ των ΤΕ...