Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Α. Κακλαμάνης. ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ της ΜΑΝΤΩ

 


ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ της ΜΑΝΤΩ

Μάλλον θα αναρωτιούνται αρκετοί, σε τι αναφέρεται ο τίτλος. Τίποτε το ιδιαίτερο. Οι ποιο μεγάλοι σε ηλικία, πιθανότατα να θυμούνται την αναπάντεχη δήλωση της τραγουδίστριας Μαντώ, όταν ερωτήθηκε για τον τύπο του άνδρα που θα τις άρεσε να ερωτευθεί.

Βύρων Πολύδωρας! (Ο Βύρων τότε ήταν υπουργός δημόσιας τάξης).

Τα μέσα ενημέρωσης μετά από αυτή την τόσο πιασάρικη απάντηση πήραν φωτιά. Τι καλλίτερο για την διαφήμιση της κ Μαντώ;

Τα χρόνια πέρασαν. Ξεχάστηκε ο Βύρων και η Μαντώ επίσης σιγά αλλά σταθερά αντικαθίσταται από νεώτερες φίρμες.

Όμως σε νέα ερώτηση απάντησε για την παλιά της απάντηση ξεκαθάρισε τον ορίζοντα. Ούτε τον ήξερε τον Βύρωνα ούτε τον είχε γνωρίσει. Να , ο πονηρός διαφιμιστής της είχε υποδείξει ,προφανώς την ερώτηση και την απάντηση, σκοπεύοντας την μεγαλύτερη δυνατή ενασχόληση του κοινού με το όνομα Μαντώ!

Ωραία και λοιπόν;

Απλά σκεφτόμουνα όλα αυτά, διαβάζοντας τις προκλητικές και επαναλαμβανόμενες δηλώσεις του Απόστολου Κακλαμάνη. Χρόνια τώρα στα αζήτητα, πιστεύω, βρήκε τον τρόπο να ακουστεί το όνομα του. Δεν βαριέσαι. Κάποτε ένας άλλος τραγουδιστής, της Ελληνότροπης μπέλ επόκ, τον άκουσα να λέει σε θαμώνα πως από το τραγούδι το κρεβάτι και την πολιτική πρέπει να ξέρεις πότε πρέπει να φύγεις. 

Απόστολε νομίζω πως είχε δίκιο…

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΦΕΣΤΙΒΑΛ κιν/φου κ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

" ...ο κινηματογράφος είναι ο φορέας της κίνησης. Είναι ο καινοτόμος των λογοτεχνιών...Ο κινηματογράφος είναι τόλμη, είναι αθλητής, είν...