Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΙΜ.ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ




ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ        ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ

Την Δευτέρα 5-3-2018 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της νέας λιμενικής επιτροπής του Λιμενικού Ταμείου Ν. Φωκίδας, με μόνο θέμα την εκλογή προέδρου αυτής.
Η επιτροπή συστάθηκε με την Α.Π. 591/15646/07-202018 (ΦΕΚ 84/τα ΥΟΔΔ/16-2-2018) απόφαση της αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στ. Ελλάδας.
 Την συνεδρίαση συγκάλεσε ο κ. Α. Κοτσιμπός Λιμενάρχης Ιτέας ο οποίος και προήδρευσε στη συνεδρίαση.
Πριν την διαδικασία εκλογής ο κ. Λιμενάρχης αναφέρθηκε με σύντομο και κατανοητό τρόπο αφενός στα καθήκοντα της επιτροπής και αφετέρου στο νόμο 4504/2017 ο οποίος ρυθμίζει βασικές λειτουργίες και διαδικασίες που άπτονται των λιμενικών ταμείων.
Στη διαδικασία εκλογής ο κ Νικ. Καιμάρας εξελέγει παμψηφεί, λαμβάνοντας το σύνολο των παρόντων μελών (8).
 Η μοναδική απουσία η οποία καταγράφηκε ανήκε στους εκπροσώπους του Δήμου Δελφών.
Μετά την εκλογή Προέδρου, στη σύντομη συζήτηση που ακολούθησε, εκφράστηκε η άποψη όλων να προχωρήσει η επιτροπή πρώτον, σε συνεργασία με εκπροσώπους τοπικών συλλογικοτήτων και δεύτερον να διοργανωθεί άμεσα συνάντηση με εκπρόσωπο του Υπουργείου Ναυτιλίας ώστε να ενημερωθούν οι πολίτες του τόπου όπως και κάθε ενδιαφερόμενος πάνω σε ζητήματα και διεργασίες που μας αφορούν.


Πιστεύουμε ότι με την συνεργασία όλων, θα έρθουν τα καλλίτερα αποτελέσματα για την περιοχή .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟ ΦΩΣ (Γ. Αρβανίτης)

 ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Σαν Υστερόγραφο. Μετά από 2 μήνες αναγκαστικής απόστασης μου από κάθε δημόσιο συμβάν, ευτυχής συγκυρία η επάνοδος με ένα ...