Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΤΕΑΣ




ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΤΕΑΣ
Σε μια πόλη πολιορκημένη από Θάλασσα

Με αισιοδοξία ξεκινάει η καινούργια χρονιά για το ιστορικό αθλητικό σωματείο ΝΟΙ .
Η συνεχής παρουσία του, από το μακρινό 1961(1964 επίσημα), οι σημαντικότατες επιτυχίες των αθλητών του, πρωτόγνωρες για επαρχιακό όμιλο, η σοβαρή οργανωτική και προπονητική εργασία και προετοιμασία που γίνεται στις Δημοτικές εγκαταστάσεις της πόλης μας, το έμψυχο υλικό, όλα συναινούν ότι και το 2018 θα είναι ένα ακόμη έτος επιτυχιών.
Η Σαββατιάτικη εκδήλωση στο Κυριακοπούλειο, για την κοπή της πίττας του Ναυτικού Ομίλου, οι τοποθετήσεις της προέδρου κ Σοφίας Αναγνωστάκου, του Βουλευτή του νομού κ Ηλία Κωστοπαναγιώτου, των αυτοδιοικητικών α’ και β’ βαθμού που παραβρέθηκαν, οι αθλητές, οι πολίτες που γέμισαν ασφυκτικά τον χώρο, ΟΛΑ δημιούργησαν μια χαρούμενη αγκαλιά αισιοδοξίας για το νέο χρόνο σε μια πόλη που πολιορκείται από τη θάλασσα.

«…Ο Αναπληρωτής Υπουργός Α. Χαρίτσης, στο νέο ΕΣΠΑ ένταξε 27 εκατομ Ευρώ για ενεργειακή αναβάθμιση κολυμβητηρίων και ο Δήμος πρέπει να αξιοποιήσει αυτή την ευκαιρία για το κολυμβητήριο Ιτέας, ώστε να σταματήσει ο βραχνάς του πετρελαίου… Πριν λίγους μήνες χρηματοδοτήθηκε η ανακατασκευή του κελύφους του  κλειστού γυμναστηρίου με 365.000 ευρώ … και ακολουθεί  ένταξη αθλητικών έργων στο νομό σε χρηματοδοτικά προγράμματα της Γεν. Γραμματείας Αθλητισμού», υπογράμμισε στο σύντομο χαιρετισμό του ο Ηλίας Κωστοπαναγιώτου.

 Σε ανάλογο πνεύμα οι χαιρετισμοί του Δήμαρχου Δελφών και της περιφερειακής συμβούλου κ Αραβαντινού.

Με την ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου και την ανακατασκευή του κελύφους σίγουρα οι αθλητικές υποδομές της πόλης αναβαθμίζονται αισθητά.
Η κ. Αναγνωστάκου στην ομιλία της κατά την βράβευση των αθλητών έδωσε όλες τις πλευρές της δράσης του συλλόγου και τις προσπάθειες, από την μικρή κολυμβήτρια των 3,5 χρόνων έως τους βετεράνους.
«…Η κολύμβηση είναι το μοναδικό άθλημα που θα σας βοηθήσει να έχετε σωστή σωματική διάπλαση και δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα» τόνισε ο κ Αλέξανδρος Γεωργαντάς σε επιστολή που διάβασε η μητέρα του «….μέσα από την κολύμβηση θα μάθετε από μικρή ηλικία τι σημαίνει ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ, ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ, ΝΑ ΧΑΝΩ, ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΩ…»   Και με τις παρακάτω τελευταίες λέξεις της επιστολής ας ευχηθούμε άλλη μια φορά και άλλες επιτυχίες το 2018 για το ΝΟ Ιτέας… «…Αγαπήστε το άθλημα της κολύμβησης προτρέψτε τους φίλους σας να ασχοληθούν με αυτό…»

Χ. Βανδώρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΦΕΣΤΙΒΑΛ κιν/φου κ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

" ...ο κινηματογράφος είναι ο φορέας της κίνησης. Είναι ο καινοτόμος των λογοτεχνιών...Ο κινηματογράφος είναι τόλμη, είναι αθλητής, είν...