Σάββατο 18 Απριλίου 2015

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ



ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

                                   17- 4 - 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε μια ακόμη κίνηση με σκοπό να επανέλθει σε 24ωρη λειτουργία το ΚΥ Ιτέας προέβει η «Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης» σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας και εκπροσώπους συλλόγων.
Η Πρωτοβουλία μετά από παρέμβαση που είχε στις 15/4/2015 στους τοπικούς εκπροσώπους της ΔΕ Ιτέας, σχετικά με την δραματική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα Κέντρα Υγείας, καθώς και το Νοσοκομείο, αποφασίστηκε από κοινού την επομένη 16/4/2015, να γίνει αναλυτική ενημέρωση όλων των εκπροσώπων φορέων και συλλόγων της πόλης από τους ίδιους τους εργαζόμενους γιατρούς, ώστε όλοι να αντιληφθούν το μέγεθος του προβλήματος και να αναζητηθούν οι πλέον κατάλληλες ενέργειες αντιμετώπισης του.
Πράγματι χθες Πέμπτη το βράδυ στο Δημαρχείο της πόλης παρουσία του Αντιδημάρχου Ιτέας κ. Παναγιωτόπουλου, της προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Δελφών κ. Πιλάλα, του Περιφερειακού συμβούλου Φωκίδος κ. Αγγελέτου, του προέδρου του τοπικού συμβουλίου Ιτέας κ. Γουώρθ και άλλων εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και εκπροσώπων τοπικών συλλόγων, έγινε  ενημέρωση από τον γιατρό του Κ.Υ κ. Βασ. Γουβαλάρη.
Ακολούθησε συζήτηση πάνω στις πολύ συγκεκριμένες προτάσεις οι οποίες  ακούστηκαν και δρομολογήθηκαν ενέργειες σε διάφορα επίπεδα οι οποίες μπορούν να εξασφαλίσουν έστω και οριακά την λειτουργία του Κέντρου Υγείας συγχρόνως με καλλίτερη λειτουργία του νοσοκομείου. Φυσικά όλα αυτά μέχρι την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού.
Η ενεργοποίηση των πολιτών και η συνεχής πίεση σε κάθε κατεύθυνση είναι η μόνη εγγύηση για την όποια λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟ ΦΩΣ (Γ. Αρβανίτης)

 ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Σαν Υστερόγραφο. Μετά από 2 μήνες αναγκαστικής απόστασης μου από κάθε δημόσιο συμβάν, ευτυχής συγκυρία η επάνοδος με ένα ...