Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Η Θάλασσα 60 Κινηματογραφικές Λέσχες κ το νησί της Αριάδνης

πορταρα

Την Κυριακή 13 Ιουνίου, έκλεισε την αυλαία του το 33ο Συνέδριο της ΟΚΛΕ (Ομοσπονδία Κιν/κων Λεσχών Ελλάδας). Το συνέδριο, στο οποίο συμμετείχε και η Κινηματογραφική Λέσχη Ιτέας, έγινε στην Νάξο, σε συνεργασία με την τοπική Λέσχη, και την υποστήριξη του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Το κεντρικό θέμα των εκδηλώσεων συμπυκνώθηκε στο τίτλο «Η ΘΑΛΑΣΣΑ στον ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ» και
προεδρος ΟΚΛΕ κ Δήμαρχος Ναξου

υποστηρίχθηκε από κορυφαίους, καταξιωμένους δημιουργούς, υπηρέτες της 7ης τέχνης. Στ. Βαλούκος, Γ. Σολδάτος, Κ. Κυριακός, Λευτέρης Χαρίτος, Γ. Φρέντζος, Δ. Θεοδωρόπουλος, Στ. Κυμιωνής κλπ. Στις εκδηλώσεις τιμήθηκαν ο Σκηνοθέτης Γιάννης Οικονομίδης και ο διευθυντής φωτογραφίας Γιώργος Αρβανίτης.

Αξίζουν συγχαρητήρια στο τοπικό συμβούλιο της Κινηματογραφικής Λέσχης Νάξου, ιδιαίτερα στη Πρόεδρο και στη κ Αγγελική Ευσταθίου. 

Ο πρόεδρος της ΟΚΛΕ Δημήτρης Καλαντίδης πιστώνεται με μια ακόμη σπουδαία σελίδα στην ιστορία της ομοσπονδίας. (περισσότερες λεπτομέρειες θα αναρτηθούν στη σελίδα της Κινηματογραφικής Λέσχης Ιτέας στο fb).

Λ Χαρίτος προσεχώς Ιτέα

Γ.Οικονομίδης

Εν αναμονή της έναρξης των προβολών και εκδηλώσεων της Κινηματογραφικής Λέσχης στην Ιτέα κάθε Τετάρτη και Παρασκευή από 30 Ιουνίου.

Γ.Αρβανίτης



χώρα της Νάξου

1 σχόλιο:

  1. Εξαιρετική δημοσίευση. Αγαπητέ Χρήστο, προσωπικά και ως ΟΚΛΕ σ' ευχαριστούμε πολύ. Καλή επιτυχία στις θερινές προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Ιτέας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΦΕΣΤΙΒΑΛ κιν/φου κ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

" ...ο κινηματογράφος είναι ο φορέας της κίνησης. Είναι ο καινοτόμος των λογοτεχνιών...Ο κινηματογράφος είναι τόλμη, είναι αθλητής, είν...