Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΘΑΝΟ

 

ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ σου ΜΕ ΤΟΝ Ν. ΚΑΒΒΑΔΙΑ 

Στις 27 Δεκεμβρίου του 2015, ο Θάνος Μικρούτσικος γέμισε το Κυριακοπούλειο στην Ιτέα με ήχους, χρώματα, χαρά και χειροκροτήματα. 
Μαζί με την Ρίτα Αντωνοπούλου και τον Θύμιο Παπαδόπουλο λίγες ώρες από το νέο έτος 2016, έδωσε τον καλλίτερο εαυτό του, στην πόλη και την περιοχή από την οποία κατά δημόσια δήλωση του καταγόταν η οικογένεια του. 
ξαδελφια

"...κοιτάζοντας σήμερα από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου στο νοτιά, αναπαριστώ το τι έβλεπαν οι πρόγονοί μου όταν άφηναν την Ιτέα για την Πάτρα. (μας είπε). "..Φυσικά η παραλία έχει αλλάξει αλλά ο ορίζοντας είναι ίδιος και απαράλλαχτος... Άρα είδα σήμερα ότι έβλεπαν και οι πρόγονοι μου...". συμπλήρωσε συγκινημένος.
Από τότε συναντηθήκαμε στα καμαρίνια του Μπάντμιντον στην Αθήνα.
 Μιλήσαμε για τον Καββαδία, την ποίηση του,τα κεφαλλονίτικα(Ληξουριώτικα) κρασιά και για τα τελευταία ενδιαφέροντα του "έως να φύγουμε από τον μάταιο τούτο κόσμο" όπως είπε.

Τώρα καβάλα στο φτερό του καρχαρία ταξιδεύει την ίδια ώρα που τα μέσα δυκτύωσης γεμίζουν με τις νότες, τα χρώματα και την μαγεία της μουσικής του. 
Καλό ταξίδι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΦΕΣΤΙΒΑΛ κιν/φου κ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

" ...ο κινηματογράφος είναι ο φορέας της κίνησης. Είναι ο καινοτόμος των λογοτεχνιών...Ο κινηματογράφος είναι τόλμη, είναι αθλητής, είν...