Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ



Μπροστά στις εκλογές 7-Ιουλίου 

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7-Ιουνίου στο Δημαρχείο Άμφισσας η προγραμματισμένη ανοιχτή συγκέντρωση – συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.
Στη γεμάτη αίθουσα του Δημαρχείου συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά από χρόνια Δημοκράτες πολίτες κάθε ηλικίας, από κάθε γωνιά της περιοχής, αποφασισμένοι να δώσουμε την μάχη ώστε να μην ξαναγυρίσουμε στην θηλιά του ΔΝΤ και των μνημονίων μέσα από την υπερίσχυση της μητσοτακικής Νέας Δημοκρατίας.
Σε κλίμα μάχιμης αισιοδοξίας τοποθετήθηκαν όλοι οι ομιλητές δηλώνοντας την διάθεση τους, η δεξιά να ξαναηττηθεί και στο νομό και στην χώρα.

Γιατί πέρα από παραλήψεις λάθη και αστοχίες, πρέπει να αποφύγουμε το μεγάλο λάθος. Την επαναφορά στο τιμόνι της χώρας, αυτών που μας βούλιαξαν .
Στη συγκέντρωση βασική ομιλήτρια ήταν η κ Παπανάτσιου Υφυπουργός οικονομικών, η οποία ανέλυσε τα πεπραγμένα, τα αποτελέσματα της κυβέρνησης στην οικονομία , αλλά και τους μετρήσιμους στόχους που σαν επόμενη κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ έχει στο πρόγραμμα του.
 Ένα πρόγραμμα σε καθαρή αντινεοφιλελεύθερη κατεύθυνση, προκειμένου τα συμφέροντα των πολλών να γίνουν κυρίαρχα στην κοινωνία.

 Στους παρευρισκόμενους, χαιρετισμό απεύθυνε και ο Βουλευτής του Νομού Ηλίας Κωστοπαναγιώτου, ο οποίος  αναφέρθηκε εκτενώς στις προσπάθειες του για την αναβάθμιση του νοσοκομείου Άμφισσας και γενικότερα της Δημόσιας υγείας στο νομό, καθώς και σε θέματα που δόθηκαν λύσεις όπως πανεπιστήμιο Άμφισσας – Δελφών,  εντοπιότητα Χάρμισκο κτλ.

Η συνέλευση  έκλεισε αφού πρώτα αποφασίστηκαν τα αναγκαία οργανωτικά μέτρα, ώστε να γίνει νικηφόρα η πορεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΦΕΣΤΙΒΑΛ κιν/φου κ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

" ...ο κινηματογράφος είναι ο φορέας της κίνησης. Είναι ο καινοτόμος των λογοτεχνιών...Ο κινηματογράφος είναι τόλμη, είναι αθλητής, είν...