Κυριακή 7 Απριλίου 2019

ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ της ΙΤΕΑΣ με την ΑΝΟΙΞΗ



ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ της ΙΤΕΑΣ ΜΕ την ΑΝΟΙΞΗ

Σήμερα παρουσιάστηκε η άνοιξη αυτοπρόσωπα στην Μαρίνα της Ιτέας.

Πήρε το χαμόγελο 10δων παιδιών που με την καθοδήγηση αρκετών και γνωστών για τις φιλότιμες προσπάθειες κυριών ομόρφυναν πλευρές του Λιμανιού, του λιμενοβραχίονα και των κτιρίων εντός της χερσαίας ζώνης.

Είχε προηγηθεί η προσπάθεια των εργατοτεχνιτών του Δήμου, που με τον κ Παναγιώτη Καστανόπουλο, πάντα πρόθυμο εργατικό και αποφασιστικό είχαν αρχίσει να «ημερεύουν» τα ατίθασα δενδρύλλια , το γκαζόν, τους πράσινους φράχτες, που ο φετινός μακρύς χειμώνας έχει αποθρασύνει.
Από κοντά και η ομάδα των αυτοδυτών «Ο ΚΡΙΣΣΑΙΟΣ» που με ενισχυμένη παρουσία καθαρίζουν το ανατολικό τμήμα της λιμενολεκάνης. Λάστιχα ποδήλατο διάφορα πλαστικά αντικείμενα, καρέκλες, μέχρι και λαπτοπ ο απολογισμός.

ΓΙΑΤΙ? 
Αναρωτιόμαστε όσοι παρακολουθούσαμε τον σωρό να μεγαλώνει.
Τι φταίει τι μπορεί να γίνει.  
Μάλλον η Ελένη η Ιωάννα η Βιολέτα και οι άλλες κυρίες στον απέναντι βραχίονα να έχουν την απάντηση.
Με τα πινέλα στα χέρια με χαρά στα πρόσωπα και τραγούδια στα χείλη οι μικροί Πικάσο, και Βαν Γκογκ, αποθανατίζουν στον τοίχο με μπογιά το όνομα της πόλης.  
 ΙΤΕΑ. 

Η Λιμενική Επιτροπή, οι φίλοι της Μαρίνας Ιτέας ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν με κάθε τρόπο και είδος τις προσπάθειες ώστε να ομορφύνει το σημαντικότερο κομμάτι της περιοχής μαζί με τους Δελφούς. Χρέος όλων μας και να συνεχίσουμε τέτοιες κινήσεις και να διατηρήσουμε όλα όσα ωραία σήμερα βλέπουμε.

Την Άνοιξη αν δεν την βρεις την φτιάχνεις λέει ο ποιητής..
 Την βρήκαμε.  και  
Αξίζει να την διατηρήσουμε    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΦΕΣΤΙΒΑΛ κιν/φου κ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

" ...ο κινηματογράφος είναι ο φορέας της κίνησης. Είναι ο καινοτόμος των λογοτεχνιών...Ο κινηματογράφος είναι τόλμη, είναι αθλητής, είν...